Creta Palm Hotel
Kato Stalos
Over 130,000 hotels worldwide
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-697-3791
yöta
0 Huoneet ==With== Aikuisia Lapsia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Creta Palm Hotel is a charming 3-star property in Chania.

Facilities
Dining facilities at Creta Palm Hotel include a cafeteria. Breakfast is available - a surcharge will apply. The hotel boasts a 24-hour front desk service. Hotel guests will appreciate the welcoming services of our multilingual staff. Other hotel amenities include garden and gift shop/newsstand. Leisure amenities: Guests can also enjoy the following spa/wellness facilities: sauna, steam room, spa tub. Other services: coffee shop or café, dry cleaning/laundry service, elevator/lift, express check-out, porter/bellhop, television in lobby and tours/ticket assistance.

Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!
Näytä suurempi kartta
Creta Palm Hotel

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Khania, Greece (CHQ-Ioannis Daskalogiannis) - 11.14 mi

  Ravintolat

  • Skala Taverna - 1.00 mi
  • Aletri Restaurant - 1.02 mi
  • Roussos Beach-bar Restaurant - 1.03 mi
  • Raeti Taverna Restaurant - 1.05 mi
  • Lottos Restaurant and Pizza - 1.06 mi
  • Botonis Restaurant - 1.07 mi